Skriv ut

SONOS Move Vit

4 990 kr
Trådlös smarthögtalare, väderbeständig, Bluetooth, WiFi, 10 tim batteritid & röststyrning. Pris för 1 styck
Säljs enbart i butiken i Örnsköldsvik
Lagerstatus 2 Lev se ovan
Artikelnr SONOSMOVEW

Produktbeskrivning

Stanna inte hemma på grund av musiken, utan ta den med dig dit där du vill vara, oavsett om det är din trädgård, picknick i parken eller en solig dag vid poolen. Sonos Move är en hållbar, bärbar högtalare som ger imponerande ljud och är kompatibel med Amazon Siri och Google Assistant för röststyrning. Koppla ihop Sonos Move med andra Sonos-högtalare för ett kraftfullt stereosystem och multiroom-uppsättning.

Röststyrning
Styr Sonos Move enkelt med enbart din röst, eftersom det kommer med inbyggda mikrofoner som hör och känner igen varje ord var som helst i rummet. Ändra spår, justera volymen, men få också meddelanden, väderprognoser och svar på frågor från Google Assistant eller Amazon Alexa.

Pekkontroll
Skydda din integritet när det är för mycket stök omkring och växla till beröringsläge, vilket stänger av mikrofonen. Du kan sedan helt enkelt styra Sonos Move med ett enkelt klick för att kontrollera volymen, eller en sveprörelse för att hoppa mellan spåren. För att se till att mikrofonerna är avstängda har Sonos Move en tydlig LED-indikator så att du kan vara säker på att ingen lyssnar.

Flexibelt musiksystem
Anslut två Sonos-enheter för att skapa kraftfullt stereosystem med extra basundertag, eller lägg till den till TV:ns Sonos Playbar eller Sonos Playbase för att få en kraftfull hemmabioupplevelse som kommer att överraska dig.

Trueplay
Tack vare adaptiv teknik kan Sonos Move-högtalaren analysera de akustiska egenskaperna i omgivningen och balansera utgången så att den stämmer perfekt med utrymmet, interiör och möbler. Du kan också justera inställningarna manuellt så att de passar ett specifikt rum, eller till och med en grupp av rum.

Vädertålig
Med IP56-klassificeringen kan Sonos Move tåla vätskestänk, lätt regn, mycket fina partiklar som damm och saltstänk samt extrem värme och kyla.
Strömbas enbart avsedd för inomhusbruk.

10 timmars speltid
Moves batteri varar i upp till 10 timmar vid kontinuerlig uppspelning. Batteritiden kan variera beroende på hur ofta ljudet pausas, volymnivån, om Bluetooth används, om den utsätts för värme och andra faktorer. Om högtalaren inte har placerats på strömbasen och inte används varar batteriet i ca 120 timmar.

*Röststyrning för Sonos stöds inte
Sverige än. Funktionerna kommer att bli tillgängliga i din region när Sonos lanseras tillsammans med en tjänst för röststyrning.

Specifikation

Trådlös Bärbar högtalare
Färg Svart
Midwoofer & diskant
Två digitala förstärkare
Fjärrfältsmikrofonerna använder smart röstuppfattning och brusreducering
Strömförsörjning
USB-C-adaptrar måste ha stöd för en eller flera av följande utgångar: 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/2,25 A.
Basens strömförsörjning
In: 100–240 V, 50–60 Hz, 1,2 A; ut: 18 VDC, 2,5 A
Wi-Fi
Har stöd för 802.11b/g/n, 2.4 GHz och 5 GHz.
Bluetooth
Streama musik med mera via mobilen eller någon annan Bluetooth-enhet när du är utanför hemmet.
Apple AirPlay 2
Fungerar med AirPlay 2 och Apple-enheter iOS 11.4 och senare.
Batteri
10 timmar per laddning
Uppspelning från -10 °C till 55 °C. Laddning från 0 °C till 45 °C.
IP-klassning
IP56-klassad för skydd mot dammpartiklar regn och snö.
Strömbas enbart avsedd för inomhusbruk.
Mått H x B x D 240 x 160 x 126 mm
Vikt 3 Kg
 
Detta ingår:
1 Sonos MOVE
1 Strömbas med laddare
1 Snabbstartguide
2 års garanti
 
Mer info https://youtu.be/3fiSFjaKXcQ